"Her Ay Bir İlçedeyiz" Güce

• h6
  • h5
  • her ay

“Her Ay Bir İlçedeyiz” projesi kapsamında 09 Mart 2024 Cumartesi günü Güce İlçe Devlet Hastanesinde İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut başkanlığında alanında uzman hekimlerimizden oluşan ekip ile toplam 346 hastamızın muayenesi yapıldı.

Çocuk sağlığı ve hastalıkları: 42, çocuk ve ergen ruh sağlığı hastalıkları: 13, kulak burun boğaz: 53, kardiyoloji: 58, genel cerrahi: 45, ortopedi: 55, dahiliye: 52 ve radyoloji: 28 olmak üzere toplam 8 branşta 346 hasta muayene edilerek tedavileri yapıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Muhammet Bulut Güce İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Resul Tekin, İdari ve Mali İşler Müdürü Hanife Özlü ile birlikte hastanede bulunan hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunarak ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti.